Vind je stemtherapeut

Ervaar jij vaak stemproblemen zoals heesheid of het plots wegvallen van je stem? Klinkt jouw stem de laatste tijd anders dan voorheen? Ervaar je spanning of pijn in je keel tijdens het spreken?

Een stemstoornis is een aandoening van de stem of het stemapparaat, met als gevolg afwijkingen in de klank, de omvang en het volume van de stem. De oorzaak kan organisch of functioneel zijn. Bij patiënten met een stemstoornis is het stemgeluid hees, schor, te hoog, te laag, te zacht of te luid of de stem valt weg of slaat over. Er kan sprake zijn van keelpijn, keelschrapen, hoesten en een vermoeid gevoel in de keel. Ook kunnen er klachten zijn met betrekking tot de ademhaling.

Een stemtherapeut is een logopedist die verdere opleidingen heeft gevolgd met betrekking tot stemtherapie. Vanuit Voice Training Centre leiden wij     tal van logopedisten op en kan je na het volgen van 2 langdurige trajecten op onze lijst van stemtherapeuten worden vermeld. We organiseren     tevens 2 x per jaar bijeenkomsten met deze logopedisten om de kwaliteit te blijven onderhouden. 

Indien je therapie wil volgen bij Anouk, is dat enkel mogelijk na een online kennismakingsgesprek. Plan hier jouw gesprek. KLIK HIER

Aangezien er slechts beperkte plaats is bij Anouk, delen we graag een lijst van stemtherapeuten die bij ons reeds tal van opleidingen volgden.