Van idee tot podcast

In deze cursus leer ik je hoe je een eigen podcast kan opnemen maar nog belangrijker, hoe je een podcast interessant maakt. Je stem is hierbij een zeer belangrijke factor. Laat dat nu net mijn specialiteit zijn!

1-op-1 coaching

Online cursus door
Anouk De Vleeschhauwer.

Anouk is stemtherapeut en -coach en begeleid in haar praktijk mensen met stemproblemen of het trainen van stem-, articulatie- en presentatietechnieken. Ze is oprichter van Voice Training Centre en Talk Magazine. 

Tijdens onze cursus
leer je...

Een goed idee uitwerken

Je wil een podcast starten maar weet niet waar je moet starten, hoe je het vorm wil geven en wat je exact gaat vertellen. Deze cursus geeft je alvast praktische handvaten. 

Technische vaardigheden die je nodig hebt om je podcast op te nemen

We hebben het over microfoons, akoestiek, software, publicatie van je podcast…

De opbouw van je podcast uitwerken

Een goede podcast houd je bezig tot op het einde en laat je achter met heel wat vragen en nieuwsgierig. Hoe zorg je ervoor dat de luistertijd van je podcast vergroot en je jouw luisteraars van begin tot einde mee hebt in je verhaal, ik vertel het jou!

Praktisch

Je kan deze online cursus volgen waar je wil en wanneer je wil. Het materiaal en werkboek wordt naar jou verzonden en je krijgt toegang tot het online leerplatform. 

Vierjaarlijks wordt er een live groepsessie georganiseerd waaraan je vrijblijven kan deelnemen, zo vaak je wil. Je vindt de data hieronder:

Donderdag 18 november 2021
14u00 – 15u00

De links naar de live sessies vind je via het online leerplatform en je kan deelnemen zonder in te schrijven. De data voor 2022 zullen op het einde van het jaar worden meegedeeld.

Over van idee tot podcast.

€279

Heb je altijd al zelf een podcast willen opnemen maar weet je niet waar je moet beginnen?

Daarnaast kan het erg lastig zijn om een goed verhaal op te bouwen voor je podcast en wil je dat mensen geïnteresseerd blijven van begin to het einde. Wel, in deze cursus leer ik je hoe je een eigen podcast kan opnemen maar nog belangrijker, hoe je een podcast interessant maakt. Je stem is hierbij een zeer belangrijke factor. Laat dat nu net mijn specialiteit zijn!

leeromgeving

Bekijk de webinar.

Ben jij nog niet helemaal overtuigd en wil jij graag al wat meer weten? Schrijf je hier in en ontvang de replay van de webinar ‘Authentiek articuleren’. 

Dit is alvast een kleine introductie op de cursus en helemaal gratis!

Stemtraject voor logopedisten

Stel hier jouw vragen.