Postcast reviewed: The FastForward Amy Show

Deze week vertel ik je meer over…

The FastForwardAmy Show

Amy bereikt bijna de kaap van 100 afleveringen en de groei die ze doorgemaakt heeft in die tijd is geweldig. Als business coach deelt hands-on tips en insides over alle facetten van ondernemen.

Sommige mensen hebben meer aanleg om public speaker te worden dan andere. We kunnen het allemaal leren maar talent heb je meegekregen. Amy is zo iemand. Door massive team effort neemt ze 5 tot 7 afleveringen per dag op en slaagt ze erin om het steeds waardevol te houden.

Deze podcast is hoofdzakelijk een solocast maar af en toe interviewt ze een aantal mensen. Naar mijn mening willen mensen gewoon Amy en zijn de interviews steeds minder goed. Dit wil niet zeggen dat het format nooit eens kan wijzigen maar in een interview, is de interviewer vaak wat ondergeschikt aan diegene die wordt geïnterviewd en in deze podcast moet Amy centraal blijven staan. Because you know, we love Amy!

Ik kan alvast niet wachten tot de 100ste aflevering en ik hoop dat er iets speciaal aankomt! De laatste afleveringen merk ik dat ze meer to the point is, concreter spreekt en less is more. Ze weet me al mee te nemen in haar verhaal van in het begin. Belangrijk lijkt me op de kwaliteit te blijven houden en na 100 afleveringen niet in herhaling te treden maar ik ben ervan overtuigd dat ze ook dat succesvol zal doen.

80% van de ondernemende vrouwen heeft hoogstwaarschijnlijk ooit al eens een aflevering van Amy beluisterd.

Tell me, wat is jouw favoriete aflevering?

Share:

Amy-FastForwardAmy-Profielfoto

More Posts

Podcast reviewed: Radio Mama

Deze week vertel ik je meer over… RADIO MAMA door Kristien Wollants Een podcast over ouderschap in de vorm van interviews met verschillende experten maar

Podcast reviewed: Onbespreekbaar

Deze week vertel ik je meer over… ONBESPREEKBAAR door Jef Willem en Nicolas Overmeire Onbespreekbaar is ondertussen een gekende podcast over mentale gezondheid. Dit is