Talk Magazine
Podcast

Met Talk Magazine brengen we het verhaal achter de spreker en ondernemer. We brengen sterke individuen in beeld aan de hand van een magazine, audio en video.

Find your voice. Change your world. Voice Training Centre is een centrum voor stem en communicatie in Elsene door Anouk De Vleeschhauwer. ​Als stemcoach ondersteun ik graag andere logopedisten in ons vak.

Youtube kanaal Voice Training Centre

Artikels

Viertalig stemcentrum in Brussel

Op 16 april 2021 is het Werelddag van de stem, een dag van bewustwording, erkenning en feest van de stem. En voor Anouk De Vleeschhauwer is het ook de opening van haar Voice Training Centre, een centrum waar professionals en particulieren in vier talen terecht kunnen voor stembegeleiding op maat. Voice Training Centre is daarmee het eerste centrum in België dat deze dienstverlening aanbiedt in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Niet wat je zegt, maar hoe je spreekt

ELSENE – Anouk De Vleeschhauwer opende vorige week vrijdag, ter gelegenheid van de Werelddag van de stem, het Voice Training Centre aan de Molièrelaan in Elsene. Dit is het eerste centrum in ons land waar professionals en particulieren in 4 talen (NL, FR, DUI en ENG) terechtkunnen voor gepersonaliseerde stembegeleiding.

Anouk en collega’s spreken klare taal in nieuw 4-talig Voice Training Centre

Podcasts

Podcast Area 54 – Anouk over ondernemerschap

Beluister hier de aflevering van Anouk over ondernemerschap.

Beluister hier de aflevering van Anouk over wanpraktijken.

Podcast Area 54 – Wanpraktijken: de bespreking