Ontdek onze gloednieuwe Podcast Studio

Een sfeervolle studio met sfeerverlichting en studiolicht.​

Oplossingen op maat van jouw noden.

Eenvoudig en met begeleiding
Ga meteen met jouw opname naar huis, zonder na te denken over alle technische aspecten.
Reserveer nu
Leuke setting voor verschillende opnames
Maak gebruik van de volledige ruimte om je podcast op te nemen.
Reserveer nu
Professioneel materiaal binnen handbereik
Computer, 4 studiomicrofoons, 2 lavaliermicrofoons, 4 hoofdtelefoons, 1 audio-interface en alle andere studiotoebehoren ter plaatse beschikbaar.
Reserveer nu
Previous
Next
over de studio

Over de studio

Steeds meer mensen en bedrijven willen een eigen podcast opnemen. Hetzij voor hun klanten of om meer te connecteren met hun werknemers en hun visie en missie uitdragen. 

Toch kan het niet eenvoudig zijn om een podcast te starten. Velen lopen vast bij het uitwerken van hun idee en de technische zaken die erbij komen kijken. Daar hebben wij de oplossing voor. 

In ons kantoor in Elsene kan je een opnamestudio huren. De studio heeft een tafel met plaats voor 4 personen. Daarnaast is er ook een zithoek voor 3 personen. Alle apparatuur is ter plaatse en je hoeft zelfs niets te voorzien. 

Er is de mogelijkheid om enkel de studio te huren maar je kan er ook coaching aan toevoegen, ondersteuning bij audio en video en eventueel Anouk als host in je podcast betrekken. 

Een podcast voor je organisatie

Een totaalproject uitwerken voor je organisatie?

Bezoek onze website van VTC Media. Dit is een zusterbedrijf waarin we podcast- en videoprojecten realiseren voor bedrijven en organisaties. Als multimediabedrijf willen we media terug naar de kunstvorm brengen en creatieve oplossingen aanbieden. Een mediabedrijf buiten de traditionele categorieën, net dat tikkeltje anders. Originaliteit en outside the box-denken zijn twee kernwaarden waarmee wij aan de slag gaan voor jouw project.

3 arrangementen

Studio

Host

Coaching

Het verhaal achter spreker & ondernemer

Met Talk Magazine brengen we het verhaal achter de spreker en ondernemer. We brengen sterke individuen in beeld aan de hand van een magazine, audio en video.

Hoe kun je ons bereiken?

Voice Training Centre bv
Molièrelaan 188 – 1050 Elsene

Ons kantoor is gelegen in het hartje van Brussel op 4 km van het treinstation Brussel-Centraal.

Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 92 brengt u van halte Paleizen naar halte Molière in 20 minuten. Deze tram stopt vlakbij onze praktijk.

Daarnaast is er de mogelijkheid om 2 uur gratis te parkeren voor onze deur (parkeerschijf verplicht).