Meer impact maken met je verhaal

In deze online cursus leer je hoe je jouw verhaal interessanter kan maken en daarnaast hoe je krachtiger kan overkomen naar je publiek. 

1-op-1 coaching

Online cursus door
Anouk De Vleeschhauwer.

Anouk is stemtherapeut en -coach en begeleid in haar praktijk mensen met stemproblemen of het trainen van stem-, articulatie- en presentatietechnieken. Ze is oprichter van Voice Training Centre en Talk Magazine. 

Tijdens onze cursus
leer je...

De kracht van storytelling ontdekken

We gaan aan de slag met een storytelling framework zodat jij duidelijke handvaten hebt om je verhaal op te bouwen.

Je verhaal interessant te vertellen door je intonatie en non-verbale communicatie

Vocal variety is een zeer belangrijk aspect van het gesproken woord. Je intonatie draagt bij tot het begrip van je verhaal maar zorgt er ook voor dat je de aandacht langer bij jou kan houden.

Je stem en ademhaling inzetten voor een draagkrachtige stem

Jezelf hoorbaar maken, wil niet zeggen dat je het van de daken moet schreeuwen. Met de juiste technieken kan jij draagkrachtiger spreken met minder inspanningen.

Praktisch

Je kan deze online cursus volgen waar je wil en wanneer je wil. Het materiaal en werkboek wordt naar jou verzonden en je krijgt toegang tot het online leerplatform. 

Vierjaarlijks wordt er een live groepsessie georganiseerd waaraan je vrijblijven kan deelnemen, zo vaak je wil. Je vindt de data hieronder:

Donderdag 18 november 2021
14u00 – 15u00

De links naar de live sessies vind je via het online leerplatform en je kan deelnemen zonder in te schrijven. De data voor 2022 zullen op het einde van het jaar worden meegedeeld.

Over meer impact maken

€199

Verliezen mensen vaak de draad tijdens het luisteren van jouw cursus, podcast of presentatie? Kan je jezelf niet krachtig genoeg uitdrukken voor een publiek?

In deze online cursus leer je hoe je jouw verhaal interessanter kan maken en daarnaast hoe je krachtiger kan overkomen naar je publiek. Je gaat aan de slag met oefeningen omtrent storytelling, het opbouwen van een goede presentatie, ademhaling, intonatie en non-verbale communicatie.

leeromgeving

Bekijk de webinar.

Ben jij nog niet helemaal overtuigd en wil jij graag al wat meer weten? Schrijf je hier in en ontvang de replay van de webinar ‘Authentiek articuleren’. 

Dit is alvast een kleine introductie op de cursus en helemaal gratis!

Stemtraject voor logopedisten

Stel hier jouw vragen.