Online cursussen.

Volg ze waar je wil en wanneer je wil.

Samen levenslang bijleren over stem en communicatie. Meer dan 500 cursisten volgden reeds één van de cursussen.

Authenthiek articuleren

239
  • In deze online cursus leer je hoe je jouw spraakverstaanbaarheid kan verbeteren zonder je authenticiteit te verliezen.

    Heel vaak krijg ik de vraag van mensen dat ze duidelijker willen praten, met minder dialectinvloeden maar daarnaast wil je je jezelf niet verliezen. Concrete oefeningen en uitleg zetten je op weg om thuis zelf aan de slag te gaan.
van idee tot podcast

Van idee tot podcast

279
  • Heb je altijd al zelf een podcast willen opnemen maar weet je niet waar je moet beginnen?

    Daarnaast kan het erg lastig zijn om een goed verhaal op te bouwen voor je podcast en wil je dat mensen geïnteresseerd blijven van begin to het einde. Wel, in deze cursus leer ik je hoe je een eigen podcast kan opnemen maar nog belangrijker, hoe je een podcast interessant maakt. Je stem is hierbij een zeer belangrijke factor. Laat dat nu net mijn specialiteit zijn!

Meer impact maken met je verhaal

199
  • Verliezen mensen vaak de draad tijdens het luisteren van jouw cursus, podcast of presentatie? Kan je jezelf niet krachtig genoeg uitdrukken voor een publiek?

    In deze online cursus leer je hoe je jouw verhaal interessanter kan maken en daarnaast hoe je krachtiger kan overkomen naar je publiek. ​ Je gaat aan de slag met oefeningen omtrent storytelling, het opbouwen van een goede presentatie, ademhaling, intonatie en non-verbale communicatie.

Krijg meer, voor minder.

Bundelvoordeel

3 aanvullende cursussen voor sprekers en ondernemers.

Normaal €659,-
NU 25% Korting

€494,25

0 +
Opleidingen & cursussen
0 +
Tevreden cursisten