Authentiek articuleren

In deze online cursus leer je hoe je jouw spraakverstaanbaarheid kan verbeteren zonder je authenticiteit te verliezen.

1-op-1 coaching

Online cursus door
Anouk De Vleeschhauwer.

Anouk is stemtherapeut en -coach en begeleid in haar praktijk mensen met stemproblemen of het trainen van stem-, articulatie- en presentatietechnieken. Ze is oprichter van Voice Training Centre en Talk Magazine. 

Tijdens onze cursus
leer je...

Basiskenmerken en -oefeningen voor een verzorgde articulatie

Je articulatie verbeteren start met inzicht in klanken en uiteraard oefeningen die je dagelijks moet doen. Je leert het hier!

Specifiek oefenen op klinkers, medeklinkers en tweeklanken

We oefenen aan de hand van video en audio op verschillende klanken.

Je authentieke zelf niet verliezen

Verstaanbaar praten is belangrijk zodanig dat je luisteraars de aandacht niet verliezen maar uiteraard wil jij nog steeds jezelf blijven. Mensen connecteren met echte mensen.

Praktisch

Je kan deze online cursus volgen waar je wil en wanneer je wil. Het materiaal en werkboek wordt naar jou verzonden en je krijgt toegang tot het online leerplatform. 

Vierjaarlijks wordt er een live groepsessie georganiseerd waaraan je vrijblijven kan deelnemen, zo vaak je wil. Je vindt de data voor 2022 hieronder:

De data voor 2022 zal binnenkort beschikbaar zijn.

De links naar de live sessies vind je via het online leerplatform en je kan deelnemen zonder in te schrijven. De data voor 2022 zullen op het einde van het jaar worden meegedeeld.

Over authentiek articuleren

€239

In deze online cursus leer je hoe je jouw spraakverstaanbaarheid kan verbeteren zonder je authenticiteit te verliezen.

Heel vaak krijg ik de vraag van mensen dat ze duidelijker willen praten, met minder dialectinvloeden maar daarnaast wil je je jezelf niet verliezen.​ Concrete oefeningen en uitleg zetten je op weg om thuis zelf aan de slag te gaan.

leeromgeving

Bekijk de webinar.

Ben jij nog niet helemaal overtuigd en wil jij graag al wat meer weten? Schrijf je hier in en ontvang de replay van de webinar ‘Authentiek articuleren’. 

Dit is alvast een kleine introductie op de cursus en helemaal gratis!

Stemtraject voor logopedisten

Stel hier jouw vragen.